Tilbud!

Philips airfryer – XXL Connected – HD9285/93

Original price was: 1.899 kr..Current price is: 1.599 kr..

Oplev Philips Airfryer XXL Connected – den sundeste måde at tilberede sprøde måltider på. Perfekt til hele familien med førsteklasses smart styring.

Køb her

Varenummer (SKU): 6887400379184009 Kategori:

Oplev en revolutionerende måde at tilberede dine yndlingsretter på med Philips Airfryer XXL Connected – HD9285/93. Denne fantastiske køkkenmaskine kombinerer innovation, sundhed og brugervenlighed for at bringe dig en fryser-fri madoplevelse, der ikke blot imponerer smagsløgene, men også fremmer en sundere livsstil.

Med Philips Airfryer får du frihed til at nyde sprøde fritureretter uden det ekstra fedt, der ofte følger med traditionel friturestegning. Den kraftfulde luftsteknologi cirkulerer varm luft jævnt rundt om ingredienserne, hvilket sikrer, at dine retter bliver lige så sprøde som ved almindelig friturestegning, men med op til 90% mindre fedt. Det betyder, at du uden dårlig samvittighed kan forkæle dig selv og dine nærmeste med lækre pomfritter, nuggets, grøntsagsretter og meget mere.

Med en stor kapacitet, der kan rumme op til 1,4 kg, er denne airfryer ideel til familier eller til dig, der elsker at underholde. Den giver dig mulighed for at tilberede flere portioner ad gangen, så du hurtigt kan servere maden for hele husstanden eller gæsterne, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller smagen.

Den smarte forbindelse i Philips Airfryer gør det muligt for dig at styre madlavningen fra din smartphone. Med den tilhørende app kan du vælge mellem hundredevis af opskrifter og inspirerende måltider, der er skræddersyet til airfryerens unikke egenskaber. Du kan også save dine favoritopskrifter, dele dem med venner og tilpasse tilberedningstiden og temperaturen, så du får det perfekte resultat hver gang. Det er madlavning i en ny dimension, hvor teknologi og gastronomi forenes.

Philips Airfryer har et elegant design, der vil være et stilfuldt supplement til ethvert køkken. Den nemme betjening med intuitive knapper og digital skærm gør det let at navigere, selvom du ikke har erfaring med avancerede køkkenmaskiner. Derudover er den udstyret med en aftagelig, non-stick gryde, der gør rengøringen til en leg. Bare tag gryden ud, skyl den under vandhanen, eller sæt den i opvaskemaskinen – så er du klar til næste gang.

Med sikkerheden i højsædet har Philips Airfryer også funktioner som automatisk slukning og en cool-touch håndteknologi, så du kan tilberede mad uden risiko for forbrændinger.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv med sundere snackmuligheder eller eksperimenterer med nye, spændende retter, er Philips Airfryer XXL Connected – HD9285/93 det perfekte valg. Gør madlavning til en sjov og bekymringsfri oplevelse, og oplev hvordan sund madlavning kan være både lækkert og enkelt. Tag skridtet mod en sundere livsstil – din indkøbsvogn venter på denne fantastiske maskine.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Philips airfryer – XXL Connected – HD9285/93”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.